На Буковині посилюють карантинні обмеження

22.08.2021 14:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації з поширенням коронавірусу посилять карантинні обмеження. Таке рішення ухвалила обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія рекомендувала керівникам закладів вищої освіти прийняти рішення про поселення у гуртожитки тільки вакцинованих від COVID-19 студентів.

Головному управлінню Національної поліції в Чернівецькій області, Головному управлінню Держпродспоживслужби в Чернівецькій області рекомендується посилити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів.

Чернівецькому обласному центру контролю та профілактики хвороб, Головному управлінню Держпродспоживслужби в Чернівецькій області спільно з ГУНП комісія рекомендує провести комісійне обстеження гуртожитку №5 БДМУ (м. Чернівці, вул. Чернігівська, 1) з метою внесення до переліку місць обсервації для забезпечення безперервної 14-денної самоізоляції.

Також комісія рекомендує департаменту освіти і науки ОДА оновити інструкції щодо дотримання соціальної дистанції, маскового режиму, попереднього вимірювання температури здобувачами освіти та присутніх в закладах освіти області всіх типів та форм власності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews