Житель села Валя Кузьмина незаконно перевозив лісодеревину (ФОТО)

22.09.2021 21:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 21 вересня, у селі Валя Кузьмина поліцейські викрили місцевого жителя, який незаконно перевозив лісодеревину. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. За вказане правопорушення чинним законодавством передбачена відповідальність до трьох років позбавлення волі.

Працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання території обслуговування в селі Валя Кузьмина Чернівецького району зупинили водія вантажівки «КАМАЗ», який порушив Правила дорожнього руху.

Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення поліцейські виявили в автомобілі лісодеревину. Дозвільних документів на її перевезення чоловік не мав.

Читайте також

Головного лісничого на Буковині затримали на хабарі у 60 тисяч
На Буковині незаконно зрубали дерев на 800 тисяч гривень
Злочин проти довкілля викрила поліція на Вижниччині

На місце події відразу ж прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції, яка задокументувала протиправну діяльність буковинця.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на транспортний засіб та лісодеревину, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews