У першому за 7 років україномовному кліпі Ані Лорак співає у буковинській вишиванці

25.09.2021 12:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уперше за 7 років Ані Лорак представила пісню своєю рідною українською мовою. Співачка сама написала слова до ліричної композиції "Бачила". Автором музики виступив Єгор Глєбов, якого вважаюють бойфрендом Кароліни.

За словами Лорак, ця пісня - спогад-сповідь про те, що навіть попрощавшись з любов'ю, вона не покине тебе, а житиме в серці, незважаючи ні на що.

Кліп "Бачила" переповнений образами та символізмом. Кароліна з'являється в трьох унікальних костюмах ручної роботи. Один із них – це вишиванка глибокого червоного кольору, яку створили вишивальниці з Буковини.

Читайте також

Відома телеведуча дефілювала у сукні чернівецької модельєрки (Фото)

- Я написала слова з глибини свого серця. Мені хотілося створити особливий візуальний ряд. Кліп дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан, – каже Ані Лорак.

До цього Лорак востаннє випускала авторську пісню українською у 2007-му - "Я стану морем". У 2014 році вийшов кліп "Мальви".

Ані Лорак. Фото з мережі Інтернет

Деякі люди із шоу-бізнесових кіл стверджують, що співачкою нині керують не тільки патріотичні мотиви.

Улітку жителі Москви, де повинен був відбутися концерт української співачки, пікетували захід, звинувачуючи Ані Лорак в ухиленні від сплати податків. Учасники мітингу тримали в своїх руках плакати з написами українською мовою. За словами протестувальників, Ані Лорак показує приклад нахабності і неповаги до країни, в якій активно заробляє.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews