Дотримання карантинних обмежень: фахівці за тиждень склали 34 протоколи

15.11.2021 13:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання перевіряли фахівці Держпродспоживслужби в Чернівецькій області разом із правоохоронцями. Так, минулого тижня, із 8 до 12 листопада, вони обстежили 496 об’єктів.

Йдеться про продовольчі та непродовольчі магазини, ринки, заклади харчування, аптеки, перукарні, транспорт, школи та дитсадки. Через недотримання обмежень склали 34 протоколи та надали 84 рекомендації.

Основні порушення, які виявила перевірка – відвідувачам не вимірюють температуру, прибирання проводять без використання дезінфекційних засобів, біля місць потенційного скупчення людей не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції не менше 1,5 метра.

Також у багатьох закладах не організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту та немає антисептика, яким відвідувачі могли би обробляти руки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews