Фахівці ліквідували сім великих витоків на водогоні, не відключаючи Чернівці від водопостачання (ФОТО)

19.11.2021 09:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Не відключаючи місто від водопостачання, фахівці КП “Чернівціводоканал” з початку тижня ліквідували 7 проривів на водогоні “Дністер-Чернівці”.
 
"Тепер, коли роботи закінчені, можемо чесно сказати: ще пів року тому без відключень би не обійшлося, - йдеться на сторінці підприємства у соцмережі. - Завдяки потужній роботі одразу чотирьох бригад підприємста, місто навіть не помітило, що були знайдені та ліквідовані 7 витоків на трубах великого діаметру - 800, 900 та 1000 мм. Водогін “Дністер-Чернівці” на цьому тижні був певний час без води, але завдяки програмі зонування, грамотному використанню резервуарів чистої води, плавній регуляції тиску при наповненні водогону і своєчасно встановленим вантузів ми навчились уникати гідроудари, які б спричинили нові прориви.

Читайте також

Силами КП «Чернівціводоканал» проведено обстеження очисних споруд
У Чернівцях показали тунель під Прутом (Відео)
 
До речі, замінили один вантуз. На фотографіях ми спеціально показали той, що демонтували - старий, іржавий і абсолютно не функціональний. Саме це обладнання мало би запобігати гідроударам. Добре, що є можливість встановити сучасні вантузи, які прекрасно справляються з цим завданням.
Багато хто казав, що потрібно міняти старі труби. Можемо впевнено сказати: так, їх треба міняти. І сьогодні команда майстрів та менеджерів підприємства робить усе можливе для того, щоб стабілізувати мережі в існуючому стані та дочекатись заміни. Бажано, щоб комфорт чернівчан при цьому не постраждав".
 
Фото КП "Чернівціводоканал"

Фото КП "Чернівціводоканал"

Фото КП "Чернівціводоканал"

Фото КП "Чернівціводоканал"

Ліквідація пориву. Фото КП "Чернівціводоканал"

Водоканал - ліквідація пориву. Фото КП "Чернівціводоканал"

Фото КП "Чернівціводоканал"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews