Торгував алкоголем і сигаретами без дозвільних документів. На Заставнівщині поліцейські викрили ділка

22.11.2021 15:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У рамках проведення профілактичних заходів щодо незаконної діяльності, пов’язаної з продажем алкогольних і тютюнових виробів, правоохоронці виявили у помешканні буковинця сигарети іноземного виробництва та спиртні напої без акцизних марок. За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Працівники відділення поліції № 3 ( м. Заставна ) Чернівецького районного управління поліції під час проведення санкціонованого обшуку, на території власного господарства 62-річного жителя села Борівці Чернівецького району, виявили майже 100 упаковок сигарет іноземного виробництва.

 

Читайте також

На Чернівеччині 18-річна дівчина напоїла собаку спиртним (Фото, відео)
У Чернівцях молодикк обікрав нетверезого чоловіка
Батьки п'яні, а вдома безлад: на Буковині поліціянти забрали 10 малолітніх дітей з неблагополучної родини


Разом з тютюновими виробами правоохоронці вилучили також майже 100 літрів прозорої речовини із специфічним запахом спирту. Крім цього, 280 пластикових і скляних пляшок із речовиною коричневого і прозорого кольору.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Вилучену продукцію поліцейські направили для проведення експертизи, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews