У Селятині на місці колишнього єврейського готелю завершують реконструкцію дитячого садочка

25.11.2021 09:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Садочок «Гуцулятко», що у Селятинській громаді, реконструювали за програмою  «Велике будівництво». На місці колишнього єврейського готелю, котрий звели ще 1910 року, постала сучасна яскрава двоповерхова споруда.

Як пояснила директорка Галина Ямніцька, розрахований на 46 дітей заклад відвідували удвічі більше малюків. При цьому кімната гігієни була лише одна, а харчоблок – у пристосованому приміщенні на подвір’ї. Після ремонту ж тут буде кухня, пральня та чотири групи, кожна з яких матиме вітальню, спальню та ванну кімнати.

Читайте також

На «Гравітоні» з'явиться дитячий садочок

- Дуже приємно, що за короткий термін зроблено багато. І не лише швидко, але й якісно, адже це для дітей, – зауважила Галина Ямніцька.

Наразі основні будівельні роботи вже позаду, залишилися незначні штрихи у внутрішньому оздобленні. Також підрядник облаштував територію дитсадка, тут встановили нові гойдалки, гірки, пісочниці та павільйони.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews