У Чернівцях презентують дитячу книжку про стандарти безбар’єрного середовища

29.11.2021 20:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У п’ятницю, 3 грудня, о 15:00 у ЗОШ №14 (м. Чернівці, вул. Шкільна, 3, подвір’я перед школою) відбудеться зустріч із Зайчиком-нестрибайчиком із нагоди виходу нової книжки письменниці, журналістки і громадської діячки Оксани Драчковської «Зайчик-нестрибайчик подорожує». 
 
Захід організований до Міжнародного дня людей з інвалідністю.
 
У книжці «Зайчик-нестрибайчик подорожує» йдеться про те, як згаданий герой уперше вирушає у справжню далеку подорож. Чи зможе він потрапити до звичайного потяга, подолати перехід через вулицю великого міста та сісти до автобуса чи трамвая? Завдяки ілюстраціям художниці, фіналістки Болонської виставки дитячих ілюстрацій Оксани Драчковської-молодшої читачі яскраво переживуть разом із Зайчиком усі його пригоди.

Читайте також

У Чернівцях презентували книгу «Просвіта» на Буковині»

Під час заходу можна буде придбати нову книжку письменниці з автографом.

Видання побачило світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» у рамках обласної програми підтримки книговидання Чернівецької обласної державної адміністрації та завдяки «народному гранту» – 100 доброчинних внесків благодійників.    
 
null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews