Коворкінг та лаунж-зона: у ЧНУ відкрили студентський простір «CAMPUS»

25.12.2021 12:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У студентському містечку ЧНУ відбулося офіційне відкриття першого Студентського простору «CAMPUS». На подію зібралися запрошені гості – делегати міських організацій, студенти. У якості представника ректорату університету виступила проректор Тамара Марусик, а модерував захід голова Профспілкової організації студентів Віталій Кіндзерський.

Читайте також

«Архітектурне диво Чернівців» презентували Тамара Марусик та Ірина Коротун

Тамара Марусик зазначила, що відкриття подібного місця стане додатковою рушійною силою для студентів удосконалювати свої комунікативні та соціальні навички, модернізувати професійний потенціал та підвищити рівень навчальних компетентностей. Адже саме у Студентському просторі можна безкоштовно реалізовувати свої ідеї, розкривати потенційні можливості та просто зустрічатись з друзями.

У «CAMPUS» облаштовані три функціональні зони:

  • коворкінг, де студенти можуть попрацювати чи понавчатись;
  • лаунж-зона, де можна пограти в настільні ігри чи відпочити;
  • лекторій для проведення подій.

Приміщення може вмістити до 40 осіб одночасно. Після офіційного частини присутні продовжили святкувати відкриття переглядом кінострічки «Щасливого Різдва» та грою в цікаві настільні ігри.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews