Зарубав товариша ножем, лопатою і сокирою. У Чорногузах затримали вбивцю (ФОТО, ВІДЕО)

29.12.2021 09:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Ввечері 27 грудня до поліції звернувся житель села Чорногузи та повідомив про те, що із сусіднього будинку лунає крик, галас та лайливі слова від чоловіків, що може свідчити про суперечку між ними. На місці події правоохоронці виявили труп чоловіка та затримали зловмисника, причетного до загибелі буковинця.

Для з’ясування обставин на місце інциденту одразу виїхали керівництво, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст Вижницького районного відділу поліції.

Читайте також

Буковинець зберігав вдома нелегальну зброю
На Чернівеччині 18-річна дівчина напоїла собаку спиртним (Фото, відео)

Прибувши за вказаною адресою, у будинку місцевого жителя правоохоронці виявили труп чоловіка із ознаками насильницької смерті. Під час здійснення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що під час розпивання алкогольних напоїв між двома жителями села Чорногузи виникла суперечка, яка переросла у бійку. Унаслідок конфлікту 29-річний власник будинку наніс ножем, лопатою і сокирою численні удари в голову та по тілу свого товариша. Від отриманих травм 30-річний потерпілий помер.

За фактом загибелі буковинця слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вилучили з місця події знаряддя вбивства та інші речові докази, опитали можливих свідків, очевидців інциденту та оперативно встановили особу зловмисника.

Правоохоронці затримали раніше судимого за незаконне зберігання зброї чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За такі протиправні дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання обрання затриманому запобіжного заходу.

Тіло загиблого слідчі поліції направили для проведення судово-медичної експертизи.

Коментує: Кароліна МАРИШЕВА - начальник відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews