Біля дороги Р-62 Криворівня-Чернівці шляховики поглиблюють кювети

09.02.2022 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уздовж шляху Р-62 «Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці» поглиблюють кювети. Як ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, роботи виконують неподалік села Стара Жадова. Тут працюють екскаватори, також вирізають чагарники.

Лишень дозволять погодні умови, роботи з поточного середнього ремонту відрізку дороги Р-62, відновлять, це перехідний об’єкт.

Нагадаємо, у 2021 році за програмою Президента України «Велике будівництво» на 30,6 кілометра шляху Р-62 влаштували нижній шар асфальтобетону, а верхній на – 15,3 кілометра.

Цього року будуть завершувати ремонтні роботи на ділянці, яка пролягає від Берегомету до в’їзду у місто Сторожинець. Фінансують їх із державного бюджету.

Р-62 має – дорога регіонального значення. Вона починається у Івано-Франківській області та прямує до Чернівців. На території Буковини протяжність шляху становить 89 кілометрів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews