Водіїв просять уважніше вводити свої дані при паркуванні, щоб не сплачувати непотрібні штрафи

13.02.2022 15:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Інспекція з паркування нагадує водіям про приділення особливої уваги правильності введення номерного знаку авто при оплаті за місце на платному паркувальному майданчику (в паркоматі чи іншим способом).
 
До інспекції майже щодня звертаються водії із заявами про те, що вони оплатили за місце на паркувальному майданчику і в той же час інспектори з паркування зафіксували штраф в розмірі 20-кратної суми від вартості 1 години паркування.
 
Будьте уважні при введенні номерного знаку транспортного засобу в паркоматі, оскільки будь-який змінений знак (цифра чи літера) вже не дають змогу інспектору бачити в ЦЕНТРАЛІЗОВАНІЙ ЄДИНІЙ БАЗІ оплату авто, до якого він підійшов з перевіркою.
 
Державний номерний знак транспортного засобу при оплаті паркувального майданчика в паркоматі повинен бути введений з літерами та цифрами без пробілів.
 
Реформа паркування в м.Чернівцях якраз і полягає в тому, що незалежно від того хто є оператором паркувального майданчика (приватний підприємець (з "старих" часів) чи комунальне підприємство) всі оплати водіями повинні здійснюватись ВИКЛЮЧНО через паркомати або мобільні додатки. І через 1-2 секунди !!!! інформація про оплату будь-якого авто на будь-якому паркувальному майданчику міста потрапляє в ЄДИНУ ЦЕНТРАЛІЗОВАНУ базу даних, якою користуються ІНСПЕКТОРИ з паркування.
 
ПЕРЕВІРКА оплати здійснюється таким чином: інспектори з паркування систематично відвідують всі паркувальні майданчики в місті і наводять свої контрольні прилади на номерний знак будь-якого припаркованого авто. Саме в цю секунду з ЦЕНРАЛІЗОВАНОЇ БАЗИ у інспектора в приладі з'являється інформація чи є оплата саме за це авто і до якої години оплачена послуга паркування. Тому неправильно введені атрибути номерного знаку автоматично не показують в базі оплату авто, перевірку якого саме в цю секунду проводить інспектор з паркування.
 
Така неуважність коштує в подальшому водію непотрібних витрат свого часу на відвідування інспекції, написання офіційних заяв із доданням різних копій документів, які свідчать про оплату саме в цей день і час, техпаспорту на авто і інших, які надають право подавати такі заяви від імені особи, на яку накладено адміністративний штраф за порушення ПДР).
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews