Понад 20 підприємців у Чернівцях оформлюють документи на літні майданчики

Однак не всі ведуть бізнес прозоро, кажуть у міськраді

30.03.2022 11:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Від початку березня до Департаменту урбаністики та архітектури у Чернівцях вже звернулося понад 20 підприємців, які хочуть встановити літній майданчик біля свого закладу громадського харчування. Половина з них вже отримала дозвільні документи.
 
"Міська влада зацікавлена, щоб бізнес працював, - кажуть у Ратуші. - Однак не всі підприємці хочуть грати за правилами та вести бізнес прозоро. Трапляються випадки, коли майданчик встановлюють самовільно, аби не платити грошей до бюджету, або ж встановлений майданчик не відповідає дозвільному документу.
Ми не будемо закривати очі на порушення. Адже працювати за правилами не боляче, а отримати дозвільні документи не важко."
 
Будь-хто з підприємців може звернутися за дозволами в департамент урбаністики: вул. Б. Хмельницького, 64А. Консультації також можна отримати за телефонами: 52-01-37 або 55-38-08
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews