У чернівецькій школі шиють аптечки для воїнів (ФОТО)

05.04.2022 18:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У чернівецькій школі №3 відкрили тимчасову майстерню, де шиють аптечки для наших воїнів. У ній працюють усі: вчителі, батьки, волонтери та внутрішньо переміщені особи.
 
Директорка школи Галина Фурдига розповідає, що перед 24 лютого почали писати проєкт із шкільного соціального підприємництва. Тут, у колишній столярній майстерні, хотіли створити сучасну швейну майстерню. Аби самі діти на уроках праці шили необхідні для школи речі. Планували почати із виготовлення крісел-мішків, які б стояли у коридорах.
 
У мирному житті ця ідея буде реалізована, а поки тут обладнали тимчасову швейну майстерню, де виготовляють аптечки для українських захисників. Керує майстернею Наталя Іванчук - приватний підприємець, фахова швея, випускниця цієї школи, де тепер навчається і її син. Також за роботу відповідає вчитель праці Поліна Дорош.
Пані Наталія надала чотири сучасні швейні машинки. Одну швейну машинку подарувала ГО "Справа Кольпінга в Румунії", ще одну ця ж організація - "Справа Кольпінга в Україні", яка працює у Чернівцях.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews