Росіяни вивели з себе Вакарчука: "Це ви вигодували тварюк, які вбивають та ґвалтують!" (ВІДЕО)

09.04.2022 14:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Після ракетного удару по вокзалу у Краматорську, внаслідок якого загинуло уже не менше 50 людей, Святослав Вакарчук вирішив записати російською відеозвернення до росіян, які вважають себе "ні в чому не винними".

Музикант розповів, що останнім часом до нього часто звертаються за коментарями опозиційні журналісти з РФ. Проте він не розуміє, про що з ними можна говорити після Бучі, Маріуполя, Харькова, Чернігова, Ірпеня. Але після обстрілу Краматорська, у Вакарчука знайшлося декілька слів:

- Я скажу наступне: ви всі – частина російського народу. І це ви виростили і вигодували цих покидьків, виродків, тварюк, які сьогодні руйнують наші будинки, вбивають людей похилого віку, жінок і дітей, ґвалтують, мародерять. Це ви привели до влади всіх тих, хто віддає накази цілитися і руйнувати наші пологові будинки, будинки для літніх людей, вокзали, на яких знаходяться тисячі людей, які намагаються втекти від вашого "руського міра".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews