Нові автобусні маршрути у Чернівцях охоплять найбільш населені вулиці

12.04.2022 11:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях запустили два нових автобусних маршрути. Вони охоплюватимуть найбільш населені вулиці міста. Рішення про запуск маршрутів прийняли на засідання виконкому.

Тож відтепер в місті курсуватимуть автобуси:

  • № 2: від вул. Коцюбинського, через Томащука, Університетську, Бандери, Міцкевича, Франка, площу Соборну, Героїв Майдану, Сторожинецьку, Рівненську, Героїв Майдану, Південно-Кільцеву, Воробкевича, Небесної Сотні, Федьковича, Садову, Героїв Майдану, площу Соборну, Франка, площу Центральну, Університетську, назад до Коцюбинського.

 

  • № 2А: від вул. Коцюбинського, через Томащука, Університетську, Бандери, Міцкевича, Франка, площу Соборну, Героїв Майдану, Садову, Аксенина, Щербанюка, Небесної Сотні, Воробкевича, Південно-Кільцеву, Героїв Майдану, Рівненську, Сторожинецьку, Героїв Майдану, площу Соборну, Франка, площу Центральну, Університетську, назад до Коцюбинського.

Упродовж місяця маршрути функціонуватимуть в тестовому режимі. Опісля буде вирішено питання доцільності їх запуску на постійній основі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews