Представники найбільших світових конфесій зібралися у Чернівцях, щоби помолилися за мир (ФОТО)

13.04.2022 00:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівці об‘єднали у спільній молитві провідні релігії світу. Учора у муздрамтеатрі та на Театральній площі всі разом молилися за мир з представниками найбільших світових конфесій.
 
Зокрема, до спільної молитви долучилися Архиєпископ Роуен Вільямс (англіканець, Великобританія), Митрополит Микитас Луліас (греко-православний, Великобританія), Рабин Джонатан Віттенберг (іудей, Великобританія), Br. Массімо Фусареллі (католик, Італія), Рабин Даніель Кон (іудей, Ізраїль), Великий муфтій Мустафа Черич (мусульманин, Боснія), Великий імам Ях'я Паллавачіні (мусульманин, Італія), Сестра Гіак Нгієм (буддистка, Франція), Свамі Сарвапріянанда (індуїст, США), Сестра Морін Гудман (Брахма Кумарі, Великобританія), Свамі Рамешварананда (індуїст, Іспанія), Рабин Алон Гошен-Готштайн (іудей, Ізраїль).
 
- Людські страждання та війна в Україні привернули увагу представників багатьох релігій і саме тому їх представники у нашому місті, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Мав честь разом з високоповажними гостями провести спільний обід та поспілкуватись. Усі ці люди своїм приїздом продемонстрували підтримку українцям, яку я особисто дуже відчув. Це перший такий великий захід в Україні за час війни. Сила молитви, сила єдності духу кожної хвилини буде наближувати нас до перемоги!
 
 
Спільна молитва. Фото Чернівецької міської ради

Публіка. Фото Чернівецької міської ради

Фото Чернівецької міської ради

Молитва за Україну. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews