Зеленський оголосив голодування через утиски в РФ

Йдеться про однофамільця з Новосибірська

23.04.2022 00:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Житель Новосибірська росіянин Сергій Зеленський стверджує, що через своє прізвище, яке носить і президент України, він не може влаштуватись на роботу, на знак протесту чоловік оголосив голодування.

Про це пише УП з посиланням на Медуза.

За даними росЗМІ, Сергій Зеленський народився і все життя прожив у Новосибірську та з однофамільцем, який є президентом України, жодних зв'язків не має.

Після початку повномасштабної війни 45-річний сибіряк, який має 3-ю групу інвалідності, зіштовхнувся із серйозними проблемами – його почали утискати у рідному місті.

Чоловік поскаржився, що довгий час не може знайти роботу навіть на тих підприємствах Новосибірська, де існують квоти для людей з інвалідністю.

Отримавши відмови у трьох організаціях, Сергій Зеленський вирішив для початку оголосити триденне голодування. Серед вимог сибіряка – оплата його перенавчання на програміста, а також виділення бюджетних коштів у розмірі 10 мільйонів рублів одноразово та 3 мільйони рублів щорічно. Про голодування Зеленський повідомив губернатору Новосибірської області та медіа.

У Москві живе тезка тещі Володимира Зеленського, причому у неї інша дата народження. Незважаючи на це, про неї вже випустили "розслідування" російські медіа із уточненням, що це нібито московська нерухомість українського президента. Жінка зіткнулася із переслідуваннями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews