Ракетою пошкоджено міст на Одещині. Також стало відомо про загибель молодого подружжя в Одесі (ФОТО, ВІДЕО)

26.04.2022 15:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Російські загарбники 26 квітня завдали ракетного удару по Одеській області. Через атаку росіян пошкоджено міст через Дністровський лиман, пише "Главком". Обставини та інформація про постраждалих уточнюються, повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Із міркувань безпеки рух мостом перекрито. Водіїв просять заздалегідь обрати альтернативні маршрути руху. Автомобілі перенаправляють через Паланку.

Приблизно о 13:30 у Білгород-Дністровській міській раді повідомили, що міст з Білгород-Дністровського району в бік Одеси закрили через пошкодження.



Також є інформація про влучення російської ракети до приватного сектора одного з населених пунктів Одеської області. Даних про жертв та постраждалих поки що немає.

Сьогодня стало відомо, що внаслідок ракетного обстрілу Одеси 23 квітня загинуло молоде подружжя, яке чекало на поповнення. Міла та Богдан жили на четвертому поверсі будинку, в який влучила ворожа ракета.

Дністровський лиман. Фото з мережі Інтернет

 

Міст через лиман. Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, російські військові 23 квітня завдали декілька ракетних ударів по Одесі. Один зі снарядів влучив у житловий будинок, внаслідок чого загинули восьмеро людей. Серед жертв – журналістка Валерія Глодан, її тримісячна донька та мати. Загиблій було 27 років.

Крім того, ворог активізує повітряну розвідку в Одеській області. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews