Чернівчанин на мотоциклі врізався у бетонну стіну і загинув (ФОТО)

16.05.2022 11:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 15 травня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по одній із вулиць обласного центру, у якій травмувався 45-річний місцевий житель. Від тілесних ушкоджень чоловік помер у лікарні. 

Для встановлення обставин ДТП виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що водій мотоцикла «Zongshen» не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну стіну приватного будинку по вулиці Кармелюка. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні без свідомості. Увечері від отриманих травм чернівчанин загинув. 

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують водіям та пасажирам мотоциклів про неухильне дотримання Правил дорожнього руху:

-    швидкість руху мотоцикла в населених пунктах не повинна перевищувати 50 км/год, у житловій і пішохідній зонах

-     20 км/год., поза населеними пунктами дозволяється рух зі швидкістю не більше 80 км/год;

-    водієві мотоцикла забороняється керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, перебуваючи під впливом наркотичних чи токсичних речовин, або ж керувати у хворобливому, втомленому стані, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу;

-    забороняється передавати керування мотоциклом особам, які не досягли 16-річного віку та не мають посвідчення водія відповідної категорії;

-    заборонено під час руху транспортного засобу користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці;

-    необхідно користуватися засобами безпеки (мотошолом, рукавиці, куртку та наколінники). 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews