На Буковині працюють мобільні бригади соціально-психологічної допомоги (ВІДЕО)

18.05.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області запрацювали мобільні бригади соціально-психологічної допомоги. Вони надають психологічну допомогу постраждалим особам, а також реагують на повідомлення про випадки насильства, зокрема шляхом кризового й екстреного втручання.

Окрім того мобільні бригади:

  • інформують постраждалих осіб про медичні, юридичні та інші послуги, які можна отримати для подолання наслідків насильства, а також про надавачів таких послуг, зокрема про загальні або спеціалізовані служби підтримки постраждалих осіб (притулки, кризові кімнати, денні центри та інші);
  • роз’яснюють постраждалим особам їхні прав та можливості отримання допомоги;
  • проводять інформаційно-просвітницьку діяльність.


Контакти мобільних бригад м. Чернівці:

  • 096 019 21 65
  • 066 019 21 65

Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці урядів Великої Британії, Канади та CERF (Central Emergency Response Fund).

Вони працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, у координації із Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство соціальної політики України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews