Передають вантажівки, плетуть маскування і готують смаколики: Волоківська громада допомагає ЗСУ (ФОТО)

31.05.2022 08:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Громади Буковини продовжують виконувати роль надійного тилу для тих регіонів, де йдуть важкі бої. Волоківська ТГ радо приймає на своїй території переселенців, а також надає допомогу нашим Збройним силам.
 
Зокрема на базі навчальних та виховних закладів вони облаштували маже 200 місць для внутрішньо переселених осіб. Нових жителів громади забезпечують триразовим гарячим харчуванням та одягом. Для цього місцеві жителі та керівництво тергромади навіть залучили міжнародних донорів, котрі регулярно передають гуманітарну допомогу.
 
Для потреб ЗСУ місцеві підприємці та небайдужі громадяни придбали, відремонтували та направили 2 вантажні автомобіля ГАЗ - 66 та 1 легковий рамний автомобіль з підвищеною прохідністю.
 
Ініціативні громадяни власними зусиллям виготовили 600 банок консервованого м’яса та придбали ще 200 банок вже готового консервованого м’яса. Все це вони передали нашим захисникам на передову, бійцям територіальної оборони Чернівецької області, а також використали для пригощання переселенців.
 
Колектив та учні однієї з гімназій громади приготували більш як дві сотні банок з голубцями для бійців Національній гвардії України та ЗСУ. Інший освітній заклад Волоківської ТГ створює елементи маскування для Збройних сил.
 
Крім того, керівництво громади опікується питанням релокації бізнесу з регіонів, де відбуваються бойові дії, проводячи з потенційними партнерами відповідні консультації.
 
Водночас у громаді дбають і про власну безпеку. В населених пунктах Волоківської ТГ закуповують та встановлюють додаткові сирени повітряної тривоги.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews