Борис Джонсон отримав вотум довіри - джерела BBC

06.06.2022 22:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Борис Джонсон отримав вотум довіри. Це означає, що він залишиться прем'єром Великобританії і Україна невдовзі все ж таки отримає британські РСЗВ.

Нагадаємо, понад 50 депутатів від Консервативної партії закликали винести вотум недовіри прем'єр-міністру Борису Джонсону. Питання було винесене на голосування до парламенту.

На Даунінг стріт заявили, що Джонсон "вітає можливість для депутатів висловити свою позицію", а сьогоднішнє голосування назвав "шансом припинити місяці спекуляцій і дозволити уряду підвести риску та рухатися далі".

Спричинив таку ситуацію гнів частини консерваторів у зв'язку з доповіддю Сью Грей, яка розслідувала порушення карантинного режиму членами уряду на Даунінг-стріт у розпал пандемії коронавірусу.

Голосування серед депутатів-торі відбулося у понеділок з 18 до 20 години за місцевим часом (з 20:00 по 22:00 за київським часом).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews