У Чернівцях запрацювали три літні наукові школи (ФОТО)

14.06.2022 11:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині запрацювали три літні наукові школи. До 24 червня 90 ерудованих чернівецьких школярів виконуватимуть тут проєктні завдання, відвідуватимуть практичні заняття та проводитимуть наукові експерименти.

Професійна команда менторів та наставників допоможе учням з легкістю впоратися з будь-якими дослідами та винаходами у STEAM-лабораторії МАНЛабу, а також розплутати найскладніші математичні головоломки. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації.

Наукові школи функціонують на базі ліцеїв №1 та №14 у Чернівцях. Запрацювали вони за ініціативи Буковинської Малої академії наук учнівської молоді спільно з вченими-науковцями Національного центру «Мала академія наук України» за підтримки Департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації та управління освіти Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews