Чернівецький міський голова отримав відзнаку від Держспецзв'язку

04.07.2022 14:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Роман Клічук отримав спецвідзнаку за всебічну підтримку та сприяння роботі Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. Це відбулося під час робочої зустрічі з представниками Служби, а саме з заступниками голови Держспецзв’язку Олександром Потієм та Володимиром Тригубом.

На зустрічі обговорили рівень інформаційної захищеності міста, безпекову ситуацію у сфері комунікації, а також можливість реалізації спільних проєктів.

Принагідно міський голова подякував представникам Служби за те, що з першого дня повномасштабного вторгнення у Держспецзв'язку допомагали вберегти від ворога важливу інформацію та забезпечити безперебійну роботу міських та державних структур.

Держспецзв’язку – орган, який формує державну політику у восьми сферах. Зокрема, він відповідає за урядовий зв’язок, кібербезпеку, протидіє ворожій технічній розвідці та забезпечує інформаційний захист важливих державних ресурсів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews