Шахрай видурив у 89-річної чернівчанки близько 50 тисяч гривень

06.07.2022 00:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа майже 50 тисячами гривень 89-річної жительки Чернівців. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

На спецлінію «102» звернулася чернівчанка із повідомленням про те, що відносно неї скоєно шахрайські дії. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий та повідомив що її родичка потрапила в ДТП.

Читайте також

Уродженець Луганщини, який виманив у пенсіонерів з Буковини понад 6000 тисяч гривень, сяде на 5 років
Ув'язнені СІЗО у Чернівцях обшахраювали людей на 200 тисяч гривень
На Буковині затримали групу шахраїв, які вимагали гроші у людей за спасіння їхніх родичів

Чоловік під час розмови попросив у жінки фінансової допомоги на лікування. В подальшому, пенсіонерка за місцем проживання передала 630 доларів США, 100 євро та 19 тисяч гривень невідомому.

Відомості про вказаний факт працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці закликають буковинців бути більш обачними, ретельно перевіряти інформацію, яку повідомляють невідомі співрозмовники, та не передавати гроші незнайомцям.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews