У Хотинській лікарні вперше за десятки років поповнили автопарк швидкими (ФОТО)

07.07.2022 08:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Автопарк Хотинської лікарні поповнили двома швидкими. Одну з них отримали завдяки співпраці з грецькими партнерами, а іншу – закупили за кошти медзакладу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Хотинської громади Андрій Дранчук.

«Вперше за десятиліття автопарк Хотинської лікарні поповнився одразу двома «швидкими» з максимальною комплектацією. Робимо все для того, щоб послуги у Хотинській лікарні були доступнішими для пацієнтів – жителів Хотинщини, Кельменеччини та інших громад, у тому числі з Хмельницької та Тернопільської областей», – зауважив він.

Авто, яке лікарня отримала завдяки співпраці із міжнародними благодійниками, обладнане портативним УЗД-апаратом, дефібрилятором, електрокардіографом, а також медикаментами. Швидка, яку медзаклад придбав за власні кошти, також має все необхідне для надання медичної допомоги. Крім того, тут є кондиціонер та автономний обігрівач для комфорту пацієнтів і медиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews