"Цвіт української нації. Молодість, сила, надія...": у запеклому бою загинув буковинський Герой

15.07.2022 23:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У запеклому бою з російськими загарбниками на Донеччині отримав множинні поранення, несумісні з життям, 24-річний житель села Вербівці Дмитро Чайка. 
 
Про це йдеться у повідомленні Заставнівської міської ради:
 
"На превеликий жаль, громада втратила молодого воїна, Україна — патріота, сміливого захисника, а родина — найдорожчого сина, брата... Нашій скорботі нині немає меж... Розділяємо з батьками цей невимірний біль втрати. Дмитрові було тільки 24... Цвіт української нації. Молодість, сила, надія... Втрачаємо найкращих... Вічна пам'ять і вічна слава ГЕРОЮ, що віддав своє молоде життя за Україну, за кожного з нас".
 
"Він був неймовірно щирою та доброю людиною! Веселий та роботящий. Спочивай з миром наш Герой! Ти назавжди в наших серцях! Не простимо, не простимо кожну дитячу душу, кожну вбиту дівчину, дружину, кожного хлопчика, батька, брата і друга!!!!" - пишуть його колеги по роботі.
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews