Буковинські прикордонники затримали дев'ятьох байкерів поблизу кордону з Румунією (ФОТО, ВІДЕО)

16.07.2022 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У ході реалізації оперативної інформації співробітників 31 прикордонного загону було затримано дев’ятьох громадян України, які пересувались на мотоциклах поблизу українсько-румунського кордону.
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.
 
Групу чоловіків призовного віку, що рухалась польовою дорогою вздовж державного рубежу виявив прикордонний наряд відділу «Красноїльськ». При собі «спортсмени» мали документи, що посвідчують особу, але не мали реєстраційних документів на своїх «сталевих коней». Також під час перевірки було виявлено ознаки підробки агрегатів деяких транспортних засобів. По даному факту до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».
 
Затриманих осіб військовослужбовці доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до відповідальності за ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду». Згодом всій «команді байкерів», окрім одного неповнолітнього, було вручено повістки до військомату.
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews