Рейтинг цікавих подарунків, які точно здивують ваших друзів

26.07.2022 11:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Всі ми любимо подарунки, і якщо деякі воліють їх лише отримувати, то багато хто любить вибирати презенти своїм близьким на різні святкові події. Про те, що подарувати потрібного і практичного було написано багато матеріалу, але часто нам хочеться вручити щось дійсно яскраве, що точно запам'ятовується і є можливо трохи незвичайним. Саме про такі подарунки сьогодні і буде мова в цьому матеріалі, і ми сподіваємось, що тут ви знайдете кілька класних ідей для своїх майбутніх сюрпризів.

Піньята

Багато хто бачив подібні презенти на дитячих святах, коли дитина захоплено розбиває свою піньяту і звідти сиплються різні солодощі. Але такий процес буде цікавий не лише малюкові чи підлітку, бо свою власну піньяту хоч раз хотіли б розбити багато дорослих. Так що ви можете зробити такий презент самостійно або замовити його вже в готовому вигляді, ну а наповнення може бути будь-яким: солодощі, кульки, грошові купюри, м'які іграшки, косметичні засоби, конфетті, записки з побажаннями та багато іншого.

Подарункова картка

Відмінний вибір для презенту, адже в результаті іменинник точно отримає ідеальний подарунок. З вашого боку лише потрібна покупка подарункового сертифіката на https://onecard.gift/ на той чи інший номінал, ну а ваш приятель вже сам зможе вирушити до обраного ним магазину і на цю суму придбає той подарунок, який він давно хотів отримати. Повірте, такий знак уваги приємно його здивує!

Незвичайні букети

Багато хто з вас напевно вже чув про такі букети, адже вони дійсно користуються великою популярністю. Ви можете замовити композицію з чого завгодно, все залежить від ваших фінансових можливостей та переваг винуватця урочистостей. Так, це може бути букет з овочів, екзотичних фруктів, ягід у білому або чорному шоколаді, закусок до різних напоїв, іноземних солодощів, маленьких пляшечок алкоголю та багато іншого.

Подарунки з гік культури

Якщо ваш друг чимось захоплюється і його можна назвати справжнім гіком, то цей пункт точно для вас! Адже немає нічого простішого, ніж обрати презент істинному фанату коміксів, серіалів, фільмів, комп'ютерних ігор, аніме тощо. Це може бути мерч із зображенням його улюблених персонажів, а саме футболки, худі, термокухлі, обкладинки для документів, плакати та стікери, подушки та постільна білизна, еко сумки, чохли для телефону та багато іншого.

Окуляри віртуальної реальності

Цей презент хоч і обійдеться вам у круглу суму, але він точно приведе в захоплення вашу близьку людину. Адже завдяки такому гаджету ваш друг зможе проходити рівні в різних іграх з відчуттям повної присутності в них, подорожувати не виходячи з дому, брати участь у незвичайних квестах, дивитися кіно із зануренням у сюжет та багато іншого.

Шкарпетки в консервній банці

Досить простий та забавний презент, який точно підніме настрій вашому другові. Адже це не просто шкарпетки, вони знаходяться в оригінальній консервній банці з прикольним принтом або смішним побажанням. Такий аксесуар можна підібрати на будь-яку подію та будь-яку пору року, так що подібний знак уваги завжди буде цікавим та актуальним.

Діліться з близькими не лише кумедними подарунками, а й гарним настроєм, тоді будь-яке свято пройде чудово!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews