Чернівці візьмуть участь у міжнародному проєкті розвитку регіонального досвіду з питань безпеки (ФОТО)

03.08.2022 14:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Естонський аналітичний центр «Міжнародний центр оборони та безпеки» запросив Чернівецьку міську раду до участі в проєкті, що націлений на посилення стійкості та розвиток досвіду з питань безпеки. З цієї нагоди між представниками Центру та міськради відбулася робоча зустріч.

Чернівці запросили долучитися до проєкту «Посилення стійкості України шляхом розвитку регіонального досвіду з питань безпеки». Він зосереджений на виробленні, тестуванні та впровадженні практичної багатовимірної методології кризового реагування та кризової комунікації. Для цього планують провести серію симуляційних і тренувальних навчань.

Зустріч принесла такі новини: Чернівці не лише стануть учасником проєкту, але й першим містом західної України, де розпочнуть його реалізацію. Так, у рамках проєкту у місті відбудеться дводенний тренінг, він запланований на жовтень. Про деталі повідомимо згодом.

Довідково

  • Провідний естонський аналітичний центр «Міжнародний центр оборони та безпеки» спеціалізується на питаннях оборони, безпеки та зовнішньо політики. 
  • Проєкт «Посилення стійкості України шляхом розвитку регіонального досвіду з питань безпеки» реалізовується за фінансової підтримки Естонської агенції з питань міжнародного розвитку та Офісу Координатора з питань допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США. Відбувається це в рамках восьмого раунду програми «Development Cooperation Partnership Program». Даний проєкт здійснюється в межах програми «Стійка Україна». 
  • Розбудова національної системи стійкості є частиною Програми діяльності Кабінету Міністрів України. Також стійкість є однією з трьох засад державної політики у сфері національної безпеки, зазначених у Стратегії національної безпеки України.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews