Низка вулиць у Чернівцях цілий день буде без води

07.08.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях через аварію на водопровідній мережі в районі вул. Стрийська низка вулиць до вечора сьогодні, 7 серпня, будуть без води.
 
Про це повідомляє пресслужба водоканалу:

Води не буде до 19:00 у будинках за такими адресами:

На зображенні може бути: текст «மOமIWH 1895 увага обмеження водопостачання через аварію на водопровдний мереж в район вул. стрийська. обмежуемо водопостачання до 19:00 год 07.08.2022 року y будинках по вулицях: гусятинська, бережанська, золочёвська, стрйська, M. рибалки, курильська, пров. курильський ходорвська, пров. ходорвський сокольська, долинянська донбасвська, прутська, севастопольська, пров. бережанський, гагарина 29-85, курська ΤΑ прилегл. у центр чернвцв ΤΑ на "високих" точках тиск може бути понижении це пов'язано зперепдключенням певних длянок. будемо старатись закнчити роботи якомога скорше! VODOKANAL.CV.UA VIBER.COM/VODACVBOT T.ME/VODACVBOT»


"Під час цієї аварійної ситуації ми побачили, що рішення про встановлення нової засувки на перехресті Хмельницького та Університетської було вірним. Адже тепер не доведеться перекривати водопостачання всьому центру міста, живлення буде перепідключено через іншу гілку. Тому у центрі Чернівців та на "високих" поверхах тиск може бути понижений" - йдеться в повідомленні.
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews