"Був чудовим поетом і художником. Захоплювався роботами Ніцше": поблизу Нью-Йорку загинув Герой з Буковини

12.08.2022 00:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Бахмутському районі Донецької області (поблизу смт. Нью-Йорк), даючи відсіч російській агресії, внаслідок мінометного обстрілу загинув стрілець-санітар штурмового батальйону, солдат, усміхнений красень з Новодністровська Голенок Едуард Валерійович.

Про це повідомила міська голова Новодністровська Наталія Цимбалюк:
 
"Новодністровська громада разом із усією Україною, уже пів року зболена од зажерливої війни і втрат, укотре оплакує свого Героя, випускника першої школи, що свого часу працював в електроцеху на Дністровській ГАЕС, який із перших днів війни став на захист Батьківщини у лавах тероборони столиці. Військовим медиком продовжив виконувати свій обов’язок перед Україною, щойно повернувся із закордонних потужних військових навчань, де 19 липня відзначив своє 45-річчя…
 
— Він був чудовим поетом, бардом, художником. Творча та неординарна особистість, захоплювався роботами Ніцше. Шукав розуміння будови Всесвіту через гармонійність почуттів та енергії. Вірив завжди в те, що в кожного є своя особиста місія. Любив природу, марив морем. Останні його слова: «Я шкодую тільки про одне, що не пішов у лави ЗСУ 2014 року, тепер мені соромно перед пацанами, — згадує сестра Крістіна, — мала, все буде добре, ти ж мені віриш?»
 
Спочивай із Богом, наш Герою, легких тобі хмарин, Едуарде, чарівних мелодій і світла тобі пам’ять!"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews