Чи потонуть Чернівці у смітті? «Альтфатер» припинить надання послуг у місті

16.08.2022 09:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецька міська рада розірвала угоду з ТОВ «Альтфатер Чернівці», яка вирішила більше не надавати послуги з вивезення сміття.

Про це у соцмережі повідомив заступник міського голови Ігор Крохмаль:

“Сортування розпочалося, а контейнерів нема – про це мені пишуть люди, які проживають у різних частинах міста. Та це не єдине, що їх об’єднує. Усіх цих людей обслуговує ТОВ «Альтфатер Чернівці». Компанія не встановила контейнери для сортування, бо вирішила припинити надавати послуги з вивезення сміття. Тож сьогодні, під час зустрічі з її представником, підписали угоду про розірвання договору.

Це не означає, що місто потоне у смітті. Його вивозитимуть у звичайному режимі. ТОВ «Альтфатер Чернівці» продовжить вивіз сміття, поки ми не проведемо конкурс та не знайдемо йому заміну. Саме майбутній надавач послуг потурбується про облаштування майданчиків для роздільного збору та вивезення сміття”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews