Чернівецька міськрада - найбільш відкрита до людей в Україні

30.08.2022 15:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецька міська рада – найбільш відкрита до людей міськрада в Україні. Про це свідчать результати дослідження руху Чесно. 

- Чернівчани обрали нашу команду, довірилися нам. Тож наша задача – змінювати Чернівці на краще, бути відкритими та готовими до співпраці. Саме тому кожного дня намагаємось оприлюднювати наші здобутки, звітувати перед громадою. На цьому не зупиняємося, рухаємося далі, – каже міський голова Роман Клічук.

Детальніше ознайомитися з результатами дослідження можна за посиланням – https://bit.ly/3CCUM7n

Довідково

Запити ЧЕСНО містили 11 маркерних питань щодо діяльності міськрад та облрад від 24 лютого до кінця липня 2022 року, які стали критеріями для оцінювання. Всі ці критерії не суперечать чинному законодавству.

Найбільш відкритими для громадян є ради на заході України. Рух ЧЕСНО за пів року війни дослідив, які ради запровадили “локдаун демократії”, а які працюють найбільш прозоро.

З-поміж рад в обласних центрах найбільш відкритими є Чернівецька міськрада, яку очолює представник місцевої політичної партії “Єдина альтернатива” Роман Клічук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews