Котельні Буковини на 100% готові до опалювального сезону

24.10.2022 15:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Котельні Буковини на 100% готові до опалювального сезону. Такий же показник по житлових будинках області.

Про це йшлося під час засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду під час воєнного стану. Його очолив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

У ньому, зокрема, взяв участь начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк та його заступники.

- Буковина готова до зими. Наразі здійснюємо у краї додаткові захисні заходи на об’єктах електроенергетики. Дизель-генераторні підстанції забезпечено достатньою кількістю пального, - зазначив начальник ОВА.

На заході також були присутні фахівці військової адміністрації, Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області та представники з інших регіонів.

Під час засідання обговорили стан накопичення природного газу, вугілля, законтрактованих обсягів енергоресурсів та їх прогнозні показники на початок опалювального сезону, укладання договорів на постачання природного газу між виробниками теплової енергії та ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг».

Також йшлося про розгортання та основні завдання місцевих штабів для координації роботи пунктів обігріву та надання допомоги населенню.

Крім того, присутні говорили про заходи для забезпечення укриття об’єктів критичної інфраструктури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews