"Діва без позиції і Батьківщини": російськомовна прем'єра Ані Лорак обурила українців (ВІДЕО)

25.10.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співачка Ані Лорак, яка опинилася під санкціями РНБО, введеними президентом Зеленським у дію указом від 19 жовтня, випустила першу з початку війни пісню. 

Російськомовний трек "Лабиринт" і кліп на нього Кароліна презентувала в Instagram. 

"Творчество всегда спасало меня в самые сложные периоды жизни. Сегодня я дарю вам песню #Лабиринт, написанную талантливым украинским автором Алёной Мельник. Люблю и буду любить близких душой людей. Верю, что настоящая любовь пройдёт все жизненные испытания. Пусть эта песня найдёт своего слушателя, кто услышит больше, чем музыку", - написала співачка російською. 

Прем'єра Кароліни викликала неоднозначну реакцію у її підписників. Багато хто обурився через пісню російською мовою, також фанати розчаровані відсутністю позиції Лорак щодо війни в Україні. 

 
 
До речі, днями стало відомо, що концерти Лорак скасували в Німеччині та Чехії, нібито через нестабільну геополітичну ситуацію та поширення ковіду, пише TabloID. 
 
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews