Аби приховати від дружини програш чималої суми, буковинець вигадав історію про грабіж

04.11.2022 07:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Напередодні чоловік програв 82 тисячі гривень.
 
Буковинець звернувся до правоохоронців і розповів, що на дорозі в с. Строїнці, Чернівецької області невідомі напали на нього та застосували газовий балончик та відібрали в нього 82 тисячі гривень. Однак, як повідомляє поліція Чернівецької області, з'ясувалося, що він це вигадав, аби приховати від дружини програш грошей.

У поліції зазначили, що таке звернення 23-річний заявник зробив у липні. Правоохоронці тоді прийняли його заяву про грабіж. Водночас поліціянти попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення.

Під час здійснення досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що буковинець вигадав історію про грабіж, а вказану суму коштів він насправді програв.

Тоді ж слідчі поліції склали обвинувальний акт й скерували його до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 383 Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews