Вже цього тижня на Буковині відкриють пункт пропуску «Красноїльськ» (відео)

08.11.2022 07:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
До відкриття та початку роботи нового КПП залишилося кілька днів.
 
Пункт пропуску «Красноїльськ» готовий до відкриття,  про це у мережі "Фейсбук" повідомив аступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.
 
"Пункт пропуску готовий. Освітлення, зв’язок, робочі місця для людей – облаштовано все. Територія і будівлі прибрані. Техніка на своїх місцях. Капремонт більш, як 7 кілометрів дороги завершений. Залишилось тільки підняти прапори і дати старт потоку транспорту", - йдеться у дописі. 
 
Також, посадовець розповів, що вже досягнута офіційна домовленість з румунською стороною щодо цілодобового режиму роботи, а у найближчому майбутньому – про повноцінний проїзд вантажних транспортних засобів з товарами. Чекаємо, коли наші румунські колеги обладнають відповідну інфраструктуру та дорожнє покриття зі свого боку.
 
Також відомо, що новий пункт пропуску запрацює поетапно. Спочатку буде відкритий проїзд для легкового автотранспорту, згодом поїде порожній вантажний транспорт, а у перспективі Красноїльськ має стати повноцінним вантажним пунктом пропуску.
 
"Зараз конче треба перерозподілити транспортні потоки на кордоні і коли єдиний вантажний пункт пропуску на українсько-румунському кордоні працює за межею своїх можливостей, цього часу в нас немає. Сподіваюсь і впевнений, у майбутньому в нас буде можливість підійти до цього питання більш творчо. Відкриття пункту пропуску заплановано на 10 листопада, - додав Мустафа Найєм.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews