Волонтера з Чернівецької області судитимуть за підробку документів для ухилянтів

16.11.2022 18:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поліція завершила розслідування справи чернівецького волонтера, якого звинувачують в оформленні фальшивих документів на відтермінування призову до армії.

Довідки про членство в благодійній організації, якою керував фігурант, також дозволяли чоловікам безперешкодно проїжджати блокпости у комендантську годину. Якщо вина волонтера підтвердиться, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної прокуратури,

16 листопада за підробку документів керівник місцевої благодійної організації взяв від клієнта 12 тис. грн. За ці гроші фігурант справи оформив чоловіка як волонтера, аби відтермінувати йому призов на військову службу. «За вказану суму обіцяв прийняти до благодійної організації та виготовити відповідні документи, які дозволяли б безперешкодно проїжджати через блокпости у комендантську годину та отримати відстрочку від призову на військову службу», – йдеться у повідомленні прокуратури.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews