Змінити гуму і зважати на погодні умови: поліцейські дали поради буковинським водіям

22.11.2022 00:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Останні кілька днів на території Чернівецької області йшов мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. За таких обставин і водіям, і пішоходам необхідно бути вкрай обережними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Про це застерігає поліція Чернівецької області: 

"Радимо кермувальникам обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів. Будьте максимально уважними, враховуйте стан дорожнього полотна й ретельно плануйте свої маршрути, зважаючи на погодні умови.

Якщо на вашому авто все ще літня гума або ви не впевнені в технічному стані автомобіля чи своїх водійських навичках – не виїжджайте на автошляхи. Краще скористайтеся послугами громадського транспорту чи таксі.

Звертаємо увагу пішоходів на те, що на слизькій дорозі досить складно вчасно загальмувати і зупинити автомобіль. Переходьте вулицю в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись, що поблизу немає рухомих транспортних засобів. Щоб бути більш помітними для водіїв – подбайте про одяг підвищеної видимості зі світлоповертальними елементами.

Пам’ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews