У чернівецьких тролейбусах після запровадження пільгових транспортних карток пільговиків буде менше

18.12.2022 11:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Тролейбусному управлінні розповіли про зміни в пільговому проїзді у комунальному транспорті.

З новоного року Тролейбусне управління Чернівців планує ввести пільгові транспортні  картки, через це, розповідають у комунпідприємстві,  пільговиків буде менше. Адже пасажири зможуть їздити безкоштовно тільки за наявності транспортної картки.

Про це під час звітування повідомив в.о. начальника Чернівецького тролейбусного управління Петро Лисак, - пише molbuk.ua.

Нинішнього року тролейбусне управління за перевезення пільговиків отримало 23 мільйони гривень за дев’ять місяців. У середньому щомісяця отримують 4 мільйони гривень компенсації.

"Якщо до 1 січня видадуть пільгові транспортні картки, тоді проїзд буде валідуватися лише транспортними картками. І лише за такої умови можливий безкоштовний проїзд. Пільги залишаться для мешканців Чернівецької територіальної громади: Чернівців, Коровії та Чорнівки. Якщо пільгового квитка у пасажира не буде, він має сплачувати за проїзд повну вартість – 10 гривень, тобто мешканці районів будуть оплачувати за проїзд у тролейбусах. Але наразі це може бути відтерміновано через перебої з видачею карток", - сказав Петро Лисак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews