Є загиблий і поранені, вибухи у сусідніх з Буковиною областях: триває масований ракетний обстріл

31.12.2022 14:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Скажені рашисти продовжують випускати ракети та дрони в бік України. Тож буковинцям варто залишатися в укриттях до завершення масованого обстрілу. Уже пролунали вибухи у сусідніх областях.

У Хмельницькому пролунали вибухи. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин.

«Друзі, маємо прильоти на території громади. Повітряна тривога триває. Деталі згодом. Зберігайте спокій», – зазначив Симчишин. 

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко спочатку повідомив, що російські окупанти атакували Xмельницький дронами. Згодом змінив допис і зазначив, що Хмельницький атаковано ракетами.

Внаслідок атаки поранено чотирьох людей. 

Крім того голова ОВА Сергій Гамалій підтверджує «прильоти» по області. Наразі невідомо, чи йдеться саме про цю атаку дронами. 

Окупанти атакували Хмельницький ракетами: є поранені фото 1

Зазначимо, вибухи пролунали на Київщині, у Тернопільській, Житомирській Вінницькій областях. Також пишуть, що голосно у Миколаєві та Запоріжжі.

За попередньою інформацією, в Солом’янському районі Києва одна людина загинула, інша - у вкрай важкому стані. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews