У Чернівцях планують збудувати сучасний спорткомплекс (ФОТО)

20.12.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Завершено архітектурний бліцконкурс на кращу проєктну пропозицію спортивного комплексу, який після війни планують збудувати на проїзді Парковому, 12. 

На участь у конкурсі зареєструвались 17 авторських колективів з різних міст України, зокрема з Чернівців, Львова, Харкова, Києва, Дніпра, Одещини, Сумщини. А на розгляд журі було подано шість проєктів. Така різниця між кількістю заявок та кількістю проєктів пов'язана із відключенням електроенергії через обстріли рашистів.

Основним завданням конкурсантів було передбачити комплексне планування споруди спортивного комплексу та благоустрою прилеглої території. Сформувати функціональне зонування території спортивного комплексу.

Переможцем обрано проєкт авторського колективу з Чернівців: В’ячеслав Кишлярук, Олег Кишлярук. Проєкт-переможець отримує грошову винагороду у розмірі 50 000 грн. 

Спорткомплекс. Фото Чернівецької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews