"Завжди стояв на боці правди та справедливості": на Луганщині загинув мужній воїн із Сокирян

26.01.2023 18:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Під час виконання бойових завдань біля населеного пункту Новоселівське, Луганської області, загинув житель міста Сокиряни, відважний та мужній захисник Ігор Препелиця.
 
Про це повідомляє Сокирянська міська рада:
 
"Сталось це 28 листопада 2022 року. З того дня 42-річний військовослужбовець вважався зниклим безвісти, а днями стало відомо, що окупанти таки відібрали у нього найцінніше – життя…
 
Ігор Препелиця був відповідальною та цілеспрямованою людиною. Завжди стояв на боці правди та справедливості. Майже сімнадцять років він пропрацював на різних посадах у Сокирянській державній податковій інспекції. У квітні 2022-го Ігоря Петровича було призвано на військову службу.
 
Захищаючи рідну землю від ворога, воїн завжди проявляв мужність і стійкість, відвагу та спритність… та, на жаль, ненависні вороги, обірвали сповнене сил, мрій та надій життя…
Непоправна втрата…
 
Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері Героя – Ользі Михайлівні, батьку – Петру Михайловичу, доньці Анастасії та сину Артему, сестрі Наталії Петрівні, всім рідним, близьким, побратимам загиблого захисника!"
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews