На КПП «Красноїльськ» у румуна вилучили автівку BMW за спробу провезти цигарки вартістю 12 тисяч (ФОТО)

29.01.2023 00:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На українсько-румунському кордоні прикордонники спільно з митниками припинили два випадки переміщення сигарет та позбавили громадянина Румунії автомобіля марки BMW, яким водій приховано намагався провезти тютюнові вироби.
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
 
Вночі, під час огляду транспортного засобу в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Красноїльськ» охоронці кордону спільно зі співробітниками митниці виявили спеціально обладнаний сховок. Використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу, водій - 44-річний громадянин Румунії, приховав у порожнині моторного відсіку автомобіля 200 пачок сигарет іноземного виробництва.
 
За попередньою оцінкою, вартість тютюнових виробів склала 12 тисяч гривень.Також за незаконне переміщення тютюну було вилучено транспортний засіб марки «BMW» 2004 року випуску вартістю 60 тисяч гривень.
 
За пів години, у цьому ж пункті пропуску спільна оглядова група виявила у 35-річного громадянина Румунії приховані 230 пачок сигарет. Для незаконного переміщення тютюнових виробів іноземець вирішив розмістити їх у мішку з макухою. Вилучений товар оцінено у 13800 гривень.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews