На Буковині незабаром запрацює нове меблеве виробництво

31.01.2023 10:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Назарій Ориняк має значний досвід роботи в столярській справі. Чоловік обіймав посади столяра, інженера-технолога, також був керівником цехів столярного, малярного та оббивки меблів, паралельно виконував обов’язки менеджера з продажу. Тож вирішив започаткувати власну справу.

Назарій отримав мікрогрант в межах урядової програми єРобота для створення меблевого виробництва. За одержані кошти підприємець вже частково закупив необхідне обладнання та зібрав команду з трьох столярів, які виготовлятимуть меблі.

Наразі для реалізації бізнес-ідеї йому ще потрібні рейсмусовий та розкроювальний верстати, підручні інструменти, матеріали для виготовлення каркасів меблів, а також фурнітура та тканини.

Крім того, підприємець за власні кошти виплачує заробітну плату працівникам та орендує виробничі приміщення в промисловому районі міста, загальною площею понад 100 квадратних метрів. Тут він планує розмістити виробничий цех, поділений на робочі зони.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews