Емма Антонюк

Емма Антонюк

журналістка, проєкт "Палає"

Феномен створення мематичних персонажів з динозаврів естради

06.03.2023 00:34   Джерело: CvNews
Автор : Емма Антонюк

Коли я дивилась усі ці тіктоки з концертів Бобула з мільйонними переглядами, мені був цікавий феномен створення мематичних персонажів з динозаврів естради. І чи здатні вони синхронізуватись із цінностями та світоглядом тих поколінь, які зараз подарували їхній славі новий виток.

У сухому залишку про що ця історія?

Про те, що всміхатимсь і кивати - не єдиний сценарій під час інтерв’ю. Про те, що у сучасному світі більше не можна просто озвучувати сексистські стереотипи, бо всі навколо не вдаватимуть, що це окей. Якщо дорослий чоловік учить свого сина, що жінки - почвари, син мусить бачити не толерування такого твердження, а гостру і адекватну реакцію здорового суспільства.

Журналістка @storozhenkoiryna Ірина Стороженко написала пост, де провела паралель між сказаним Бобулом і вечірками івано-франківських блогерів, де «карали» дівчат, які не «сидять по домам». Ситуація з Бобулом - це не просто хайп і скандал. Це спроба підсвітити, що з жінками так не можна. Навіть, якщо протягом життя пана Іво йому поблажливо дозволяли ображати і знецінювати половину суспільства.



Але! Найголовніший результат цього інтерв’ю дуже жіночий і дууууже меркантильний. Ви написали багато запитань про книжку, яку Бобул жбурнув наприкінці. Так от. Я її розігрую. Із власним підписом.

Публікую лінк на банку Жіночого Ветеранського Руху. Вони збирають на дрони, тепловізори та планшети жінкам, які захищають нас на передовій.

Щоб взяти участь у розіграші надішліть мінімум 100 гривень і вкажіть в коментарі до переказу свій номер телефону. Восьмого березня ми оголосимо ім’я людини, яка перемогла.

https://www.instagram.com/emmocean/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews