Акція PowerPlus від CreditPlus — бери участь та забирай зарядну станцію!

10.03.2023 16:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Нова акція від CreditPlus — виконуй прості правила та отримай зарядну станцію у подарунок!

Тепер можна не звірятись весь час із графіками ДТЕК через постійні блекаути! Варто лише перейти на сайт CreditPlus або завантажити додаток і поборотись за зарядну станцію. Правила працюють як для нових, так і для постійних клієнтів: потрібно подати заявку на новий кредит онлайн або внести рекомендований платіж згідно з графіком.

Акція проводитиметься у три тури. Один із них завершився 22.02, і троє щасливчиків виграли свої портативні генератори, які скоро попрямують до них. Попереду ще два тури, під час яких кожен має шанс на виграш. 25 березня та 6 квітня ми оголосимо ще шістьох переможців.

Важливо, щоб кредит не був простроченим, адже в такому разі система не зарахує вас як учасника. Переможці визначаються методом жеребкування за допомогою random.org. Тих, хто переміг, ми сповіщаємо особисто, а також публікуємо їхні імена на наших офіційних сторінках у Facebook та Instagram.

Про сервіс кредитування CreditPlus

CreditPlus входить в топ-3 найбільших українських компаній, що займаються онлайн-кредитуванням. Бренд неодноразово здобував перемоги у різних церемоніях і за час свого існування з 2017 встиг завоювати довіру мільйонів клієнтів. Компанія працює у межах чинного законодавства та має всі дозвільні документи на ведення діяльності, а також чинні ліцензії.

Від початку повномасштабної війни в Україні CreditPlus зайняли волонтерську позицію та направили чимало ресурсів на підтримку армії. Компанія закуповувала автобуси для вивезення людей з гарячих точок, переказує гроші на допомогу армії, а також на благодійність. Чимало спеціалістів самої компанії вирушили на передову захищати нашу країну. За допомогою CreditPlus регулярно відбувається поповнення паливної картки для перегону авто для ЗСУ.

У роботі компанія застосовує передові технології, які дозволя ють оброблювати заявки від клієнтів 24/7. Крім того, користувачам завжди доступна підтримка спеціалістів, які допоможуть за виникнення будь-яких запитань. CreditPlus має власну програму лояльності, яка передбачає отримання фіксованої знижки після своєчасного закриття енної кількості кредитів. Також клієнти можуть знайти знижки до свят або значущих подій на сторінках CreditPlus у Facebook та Instagram.

Як взяти швидкий кредит онлайн?

Є два способи, як можна взяти швидкий кредит онлайн на карту без дзвінків цілодобово на сайті CreditPlus, або звантаживши додаток для Android.

Щоб оформити кредит онлайн, потрібно:

  1. вибрати комфортну суму кредитування та строк внесення платежу;
  2. пройти коротку реєстрацію (постійним клієнтам цей етап не потрібен) із вказанням особистих даних;
  3. відправити анкету та зачекати на рішення автоматичної скорингової системи;
  4. у разі схвалення підписати договір кредитування за допомогою SMS-коду, який надійде на вказаний при реєстрації номер;
  5. отримати кошти на карту та витрачати на що завгодно.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews