Інструмент для кооперації українського та румунського бізнесу знайшли у Чернівцях (ФОТО)

18.03.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Зроблено ще один крок до активізації та зміцнення ділових контактів між представниками українського та румунського бізнесу. Чернівецька торгово-промислова палата разом із Союзом українців Румунії організували у Чернівцях актуальну зустріч задля налагодження нових торгово-економічних зв’язків.
 
На захід були запрошені українські та румунські підприємці, представники ділових кіл, муніципалітетів та органів влади.
 
- Зустріч видалась досить предметною та ефективною. Обговорювали потенціал економічного, транскордонного співробітництва, можливість виходу на міжнародні ринки, взаємодію між українським та румунським бізнесом в умовах воєнного стану, - зазначив директор департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради Сергій Бостан.
 
Також під час зустрічі йшлося про можливість проведення в Чернівцях Міжнародного Форуму, де будуть представлені виробники України та Румунії, який може стати потужним майданчиком для обміну досвідом, пошуку потенційних партнерів, презентації продукції товаровиробників, налагодження ділових контактів і розвитку співпраці між нашими бізнес-колами.
 
- Це може стати хорошим інструментом для кооперації українського та румунського бізнесу. Ми маємо тісну комунікацію з Румунією і прагнемо масштабувати економічну співпрацю. Хочу подякувати Союзу українців Румунії, його голові Миколі-Мирославу Петрецькому за підтримку українських біженців, за активну гуманітарну та інформаційну підтримку України в протистоянні військовій агресії рф. Для нас важливо розвивати співробітництво з нашими партнерами. Чернівці мають в Румунії три міста-побратима і наразі ми активно працюємо над посиленням муніципальної співпраці з румунськими містами, - каже Сергій Бостан.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews